Vacature voor

Financieel-administratief medewerker – Gorinchem


Maak jij het verschil in het leven van jouw klanten? 

Bij Struijk Audiciens draait het niet alleen om hoorproducten; het gaat om het oplossen van hoorproblemen en het bieden van zorg. Als audicien maak je een verschil in het leven van mensen. Een gehoorprobleem kan enorm belemmerend en beperkend zijn. Jij, als audicien, levert dan ook een belangrijke bijdrage aan het verhogen van de levenskwaliteit van slechthorendenImage

Vacature financieel-administratief medewerker Gorinchem

Als financieel-administratief medewerker ben je een belangrijk onderdeel van het team van Struijk Audiciens. Jij bent (mede)verantwoordelijk voor debiteuren- en crediteurenbeheer, inclusief declaratieafhandeling bij zorgverzekeraars. En daarmee zorg je ervoor dat onze audiciens zich volledig kunnen richten op hun klanten. 

Struijk Audiciens heeft een passie voor het bieden van écht goede hoorzorg. Onze focus ligt bij de klant, niet bij het hoortoestel. Iedere dag weer zetten wij ons met hart en ziel in voor een hooroplossing die perfect bij de klant past. 

Wat Struijk Audiciens jou te bieden heeft 

Bij Struijk Audiciens werk je in een divers, maar vooral gezellig team, waarin iedereen voor elkaar klaarstaat. De samenwerking en inzet voor het oplossen van problemen staan centraal in de dagelijkse werkzaamheden.

Als jij je goed voelt, kun je kwaliteit leveren. Daarom zorgen we goed voor je. We beginnen natuurlijk met een aantrekkelijk, marktconform salaris dat we afstemmen op jouw ervaring, en een reiskostenvergoeding die past bij jouw traject. Ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel; daarom geven wij je graag de ruimte om je te ontwikkelen op jouw vakgebied. Bevalt de samenwerking van beide kanten goed? Dan bieden we je graag het vooruitzicht op een contract voor onbepaalde tijd!

Dit vragen we van jou 

Wij zijn op zoek naar een financieel-administratief medewerker voor locatie Gorinchem die, net als wij, kwaliteit en precisie belangrijk vindt. Iemand die de waarde van nauwkeurig werk in de financiële administratie begrijpt en die bereid is om, als dat nodig is, net die extra stap te zetten voor het beste resultaat. Daarom vragen we het volgende van jou:

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.
  • Je bent nauwkeurig, nieuwsgierig, en gemotiveerd om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.
  • Je vindt het leuk om uitdagingen aan te gaan en jezelf te blijven verbeteren in je vakgebied.

Zullen we kennismaken? 

Klinkt deze vacature jou als muziek in de oren? Fijn! Dan maken we graag kennis met je. Laat het ook gerust weten als je eerst wat meer informatie wilt. Je kunt mailen naar Rudi Struijk via [email protected]. We horen graag van je!