Vacature voor

Audicien


Maak jij het verschil in het leven van jouw klanten? 

Bij Struijk Audiciens draait het niet alleen om hoorproducten; het gaat om het oplossen van hoorproblemen en het bieden van zorg. Als audicien maak je een verschil in het leven van mensen. Een gehoorprobleem kan enorm belemmerend en beperkend zijn. Jij, als audicien, levert dan ook een belangrijke bijdrage aan het verhogen van de levenskwaliteit van slechthorendenImage

Samen zetten we ons in voor een beter gehoor 

Struijk Audiciens is een onafhankelijke audicien met vestigingen door heel Nederland. Onze focus ligt altijd op het bieden van de beste hoorzorg. Wij bieden niet alleen hoorproducten aan; wij willen de hoorproblemen van onze klanten doelgericht aanpakken. Zodat zij weer kunnen genieten van de geluiden om hen heen. We denken echt mee met de klant en worden eerder beschouwd als zorgverlener dan alleen een leverancier. Dag in, dag uit zetten onze ervaren audiciens zich in om het beste resultaat te bereiken voor onze klanten. 

Word jij onze nieuwe audicien? 

Als audicien bij Struijk Audiciens zet jij je met hart en ziel in voor de klant. Je biedt dagelijkse hoorzorg met het oog op perfecte service en houdt altijd de kern van het probleem in gedachten. Je concentreert je voornamelijk op het diagnosticeren van klanten via gehooronderzoeken en vertaalt dit vakkundig naar het verkoopproces. Daarnaast voer je aanpassingen uit aan bestaande hoortoestellen en ondersteun je andere audiciens waar nodig. Er is ruimte voor jouw eigen inbreng in het klanttraject, zolang het past bij de visie van Struijk.

Wat Struijk Audiciens jou te bieden heeft 

Bij Struijk Audiciens werk je een divers maar vooral gezellig team, waarin iedereen voor elkaar klaarstaat. De samenwerking en inzet voor het oplossen van problemen staan centraal in de dagelijkse werkzaamheden.

Als jij je goed voelt, kun je kwaliteit leveren. Jij zorgt voor onze klanten; wij zorgen voor jou! We beginnen natuurlijk met een aantrekkelijk, marktconform salaris dat we afstemmen op jouw ervaring, en een reiskostenvergoeding die past bij jouw traject. Training en vakgerelateerde ontwikkeling staan hoog in het vaandel. Uiteraard werk je altijd met de nieuweste, meest geavanceerde hoorapparatuur in een van onze goed geoutilleerde winkels. Bevalt de samenwerking van beide kanten goed? Dan bieden we je graag het vooruitzicht op een contract voor onbepaalde tijd!

Dit vragen we van jou 

Wij zoeken audiciens die, net als wij, de klant voorop stellen. Die het hoorprobleem van de klant zo goed mogelijk willen oplossen en daarvoor, als dat nodig is, nét die stap extra zetten. Om de kwaliteit te kunnen leveren die onze klanten van ons gewend zijn, vragen we het volgende van jou: 

  • Jij bent een gediplomeerd audicien met een Triage-diploma en stAr registratie.
  • Je werkt graag in een team en je helpt jouw collega’s waar nodig.
  • Je hebt basiskennis van audiologie en je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
  • De winkel zelf draaiende houden? Dat is voor jou geen probleem. Je bent leergierig en bezit een flinke dosis doorzettingsvermogen.
  • Jij wilt jouw klanten altijd  met een focus om echt een hooroplossing te bieden.

Zullen we kennismaken? 

Klinkt deze vacature jou als muziek in de oren? Fijn! Dan maken we graag kennis met je. Ook horen we natuurlijk graag van je als je eerst wat meer informatie wilt. Je kunt mailen naar Rudi Struijk via [email protected]. We horen graag van je!