Gehoorbescherming voor kinderen

Voordelen van kinder oordoppen:

Een goed gehoor is een kostbaar bezit en moet een leven lang mee. Het aantal kinderen met een gehoorbeschadiging neemt toe; uit recent onderzoek is gebleken dat 1 op de 7 kinderen tussen 9-11 jaar al gehoorschade heeft (bron: bevolkingsonderzoek Generation R, 2018). Gehoorschade bij kinderen kan leiden tot problemen in de ontwikkeling en verminderde schoolprestaties.

Kinderen komen regelmatig en vaak ongemerkt in aanraking met harde geluiden. Denk bijvoorbeeld aan feestjes, maar ook (te) harde geluiden van de televisie en muziek. Doordat de oren van kinderen nog extra gevoelig zijn, zijn ze nog kwetsbaarder.

Ook zwemmen en vliegen kunnen zorgen voor oorklachten, met name oorpijn. Het gebruik van oordoppen kan deze klachten verminderen. Wist u dat oordoppen uw kind ook kunnen helpen in de concentratie? Doordat storende geluiden worden gedempt, kan uw kind zich beter concentreren op schoolwerk.

Bescherm de kwetsbare oren van uw kind

  • Beschermen het kwetsbare gehoor van uw kind.
  • Voorkomen oorpijn tijdens vliegen en zwemmen.
  • Verbeteren de concentratie.

Ontdek de mogelijkheden

Wij hebben een compleet assortiment voor u, zodat u uw gehoor voor iedere situatie kunt beschermen. 

Veelgestelde vragen over gehoorbescherming voor kinderen


Wat zeggen onze klanten?

Natuurlijk vinden wij belangrijk wat klanten van ons vinden. Bekijk hier wat eerdere klanten zeggen over Struijk Audiciens:

Na mijn eerste gehoor apparaat aan mijn tweede toe en weer prima geholpen goed advies en weer alle tijd om het voor jou juiste apparaat naar jou wensen afgesteld te krijgen. Prima bedrijf en vertrouwt.

Gerrit de Kleijn


Al ruim zeven jaar gebruik ik het hoorapparaat van audicien Struijk met veel succes. In april 2019 weigerde het apparaat dienst en na een grondige schoonmaakbeurt door een medewerkster was het euvel gauw verholpen. Geen kosten, gewoon service! Dat is SERVICE!!

Ben Wouters


Marieke en Ilona, jullie hebben mijn vader heel gelukkig gemaakt. Superbedankt!! Zijn Sennheiser infrarood systeem voor de televisie was kapot. Hierdoor kon hij de televisie net meer goed horen. Hij werd al meer dan een half jaar aan het lijntje gehouden door zijn eigen audicien; niet leverbaar, reeds besteld, komt volgende maand binnen enz. Maar er gebeurde niets en het meest vervelende is: hij hoort niets. Toen jullie dit ter ore kwam, zijn jullie gaan meedenken/zoeken en jawel: 24 uur later had hij een nieuw televisiesysteem waardoor hij weer perfect de televisie hoort. SUPERBEDANKT namens hem en zéker ook namens mijzelf.

B. van den Berg