Maak een afspraak

Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan heel eenvoudig online. Graag ontvangen wij onderstaande gegevens van u. Op deze manier kunnen wij u benaderen voor een afspraak. Nadat u het formulier heeft ingevuld en verzonden, bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Direct contact?

U kunt bellen naar onze vestiging in Den Bosch. Onze kundige medewerkers staan voor u klaar om u vriendelijk te woord te staan.

Struijk den bosch
In twee vestigingen geweest (Leerdam en Den Bosch) voor het aanmeten van hoortoestellen. In eerste instantie Leerdam, aangezien er in Den Bosch op korte termijn geen gelegenheid was voor een afspraak. Uitstekend voorgelicht welk toestel voor mijn specifieke situatie het meest geschikt is, keuze bepaald. Daarna ook in Leerdam mijn hoortoestellen opgehaald: duidelijke uitleg hoe e.e.a. werkt, app geïnstalleerd op mijn I-phone Hier direct een aantal vervolg afspraken kunnen maken voor controle in vestiging Den Bosch, aangezien dit voor mij logistiek gezien handiger is. Overdracht van mijn dossier van de ene naar de andere vestiging is in mijn optiek uitstekend verlopen. In Den Bosch neemt men alle tijd m.b.t. ervaringen over het gemak / ongemak van het gebruik / dragen van de toestellen en passen ter plekke e.e.a. aan en kan ik voor kleine technische probleempjes (vaak te wijten aan mijn onkunde) zonder afspraak terecht. Ik ben (hobby) muzikant en heb de vraag neergelegd om voor mij te kijken naar een 'in ear' monitor systeem: hier heeft men geen ervaring mee, maar stellen alles in het werk om dat naar mijn wensen in te vullen, en daar heb ik alle vertrouwen in
Henny van Zijl

Ik kom al jaren met een specifieke klacht, gehoorverlies en tinnitus. Bij Struijk neemt men alle tijd voor je, of het nu Robin, Rudy of Auke is. Deze klantvriendelijkheid en hulp zie je in geen van de grotere hoorketens. Ik kom graag vanuit Uden op en neer gereden om door jullie geholpen te worden, als klant.
Jeroen van Dijk

Struijk Den Bosch

Werfpad 8J

5212 VJ ‘s-Hertogenbosch

Oude adres:
Boschdijkstraat 98
5211 VD, ‘s-Hertogenbosch

Telefoon: 073-6126448
Whatsapp: 06-38543235
E-mail: [email protected]

Struijk den Bosch is verhuisd naar het Werfpad 8J in Den Bosch


Openingstijden

Maandag10:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag09:00 - 13:00
ZondagGesloten

Afspraak maken ‘s-Hertogenbosch

Bedrijfsomschrijving

Struijk Audiciens is een zelfstandige audicien met zes vestigingen verspreid over Nederland. Hier staat het oplossen van hoorproblemen centraal, boven het enkel aanbieden van hoorproducten. Er wordt echt meegedacht met de klant, waarbij Struijk Audiciens eerder gezien kan worden als zorgverlener. Iedere dag weer zetten onze vakkundige audiciens zich in voor het beste resultaat voor haar klanten.

Voor deze functie betreft het de locatie in Leerdam. In dit gezellige en kleinschalige pand kan alle nodige hoorzorg geboden worden. Je komt bij Struijk Audiciens terecht in een divers, maar vooral gezellig team, waarin iedereen voor elkaar klaarstaat. De samenwerking en inzet voor het oplossen van problemen staan centraal in de dagelijkse werkzaamheden.

Vacature audicien Leerdam
Functie omschrijving

Als audicien bij Struijk Audiciens zet je altijd net die extra stap voor een klant. Je verleent de dagelijkse hoorzorg met het oog op een uitmuntende service en hebt altijd de kern van het probleem in je achterhoofd. Je bent met name bezig met het diagnosticeren van klanten door middel van een gehooronderzoek. Vervolgens weet je dit kundig door te vertalen naar het verkoopproces. Daarnaast voer je aanpassingen uit aan bestaande hoortoestellen van klanten en help je de andere audiciens waar nodig. Er is vrijheid om het traject met klanten naar eigen indeling uit te voeren, zolang het past bij de visie van Struijk.

Jij bent
 • Een gediplomeerde audicien met een Triage-diploma en stAr registratie.
 • Een echte teamplayer die collega’s helpt waar nodig.
 • Voorzien van basiskennis in audiologie en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
 • Leergierig en voorzien van doorzettingsvermogen om zelf de winkel draaiende te houden.
 • Klantgericht met een focus om echt een hooroplossing te bieden.
 • Gemotiveerd om bij een zelfstandige audicien onderscheidend vermogen te leveren.
Jij krijgt
 • Een rol in een gemotiveerd en dynamisch team.
 • Ruimte voor training en ontwikkeling in het vakgebied.
 • Beschikking over moderne en ontwikkelde hoorapparatuur.
 • Marktconform salaris, aangepast op jouw ervaring.
 • Een reisvergoeding die aansluit bij jouw traject.
 • Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden en is dit de uitdaging die je zoekt? Solliciteer dan direct! Voor meer informatie kun je contact opnemen Rudi Struijk via [email protected]

Maak kennis met onze collega's


Nicolle audicien
Nicole Bello
Audicien
Willemijn audicien
Willemijn Gelderblom
Audicien
Rob audicien
Rob van den Hoven
Audicien
Robin audicien leerdam
Robin Tettero
Audicien
Jenienke Junior audicien
Jenienke van den Oever
Audicien
Baliemedewerker den Bosch
Natasja den Hartog
Baliemedewerker
Yolanda Fokke
Baliemedewerker
Ruth administratie
Ruth Kranendonk
Financiële administratie