Struijk E-Audicien: uw audicien in uw broekzak!

Aanpassing van uw hoortoestel kan nu ook op afstand

Heeft u last van een fluitend of piepend hoortoestel? Of merkt u dat u in bepaalde luistersituaties toch niet goed genoeg hoort? Misschien heeft u het idee dat de afstelling van uw hoortoestel nog wat beter kan. Zou het niet fijn zijn als uw audicien uw hoortoestel op afstand kan aanpassen? Met de Struijk E-audicien wordt dit mogelijk! Door de laatste innovaties op het gebied van digitalisering én persoonlijk contact te combineren, biedt Struijk Audiciens u gemak en de beste hoorervaring.

De E-audicien biedt de volgende mogelijkheden: 

  • Online aanpassing van het hoortoestel
  • Onderhoud op afstand
  • Productadvies zonder winkelbezoek
  • Ondersteuning bij het koppelen van accessoires
  • Online gehoortest
Wat zijn de voordelen van de E-audicien?

Een hoortoestel dat niet helemaal goed is afgesteld kan zorgen voor vermoeidheid of frustratie. Of u nu thuis bent, onderweg, op uw werk of misschien zelfs op uw favoriete vakantiebestemming; met de E-audicien app kunnen wij uw gehoorapparaat op afstand op professioneel niveau aanpassen of bijstellen. Voor kleine aanpassingen hoeft u dus niet meer naar de winkel toe.

Hoe werkt het?

Via een videoverbinding kunt u contact hebben met uw audicien, waarbij deze op afstand het hoortoestel kan overnemen en aanpassingen kan doen. Het is zelfs mogelijk om een online hoortest af te nemen! Heeft u problemen met uw hoortoestel? Dan kunt u via de E-audicien app een berichtje sturen aan uw Struijk-audicien. Die gaat aan de slag en voert de benodigde aanpassingen aan uw hoortoestel op afstand door. Vervolgens krijgt u een melding dat de aanpassingen klaar staan en met één druk op de knop worden de nieuwe instellingen automatisch in uw hoortoestel geprogrammeerd. Wilt u ontdekken of de E-audicien iets voor u is? Dan kunt u zich hier inschrijven.

Is mijn hoortoestel geschikt?

Hoortoestellen die via de E-audicien kunnen worden aangepast zijn vrij nieuw en in 2017 gelanceerd. Sindsdien zijn er steeds meer nieuwe modellen op de markt gekomen. Wilt u weten of de E-audicien gebruikt kan worden in combinatie met uw hoortoestel? Neemt u dan gerust contact met ons op; we kijken en denken graag met u mee!

Is dat niet ingewikkeld?

Maakt u zich geen zorgen. De app is gemakkelijk in gebruik en spreekt in principe voor zich. Heeft u ondersteuning nodig, dan geeft uw audicien graag telefonisch toelichting. Komt u er toch niet uit?  Dan bent u natuurlijk gewoon welkom in één van onze winkels; we helpen u graag! 

Unable to locate Global Block