ReSound LiNX made for iPhone Hoortoestellen

Een hoortoestel helpt u om beter te horen. Maar tegenwoordig kan het veel meer dan dat. Want met behulp van de nieuwste technieken wordt zelfs het oude vertrouwde hoorapparaat een heel ingenieus toestel. De LiNX hoortoestellen sluit u gewoon aan op uw iPhone of iPad. En dat opent heel nieuwe mogelijkheden.

Een handig apparaat in klein formaat

De LiNX doet alles wat normale hoorapparaten ook doen, maar dan met een beetje extra. Vanzelfsprekend verbetert dit toestel uw gehoor. Het biedt een perfect geluid dat zeer natuurlijk klinkt. De LiNX doet echter meer dan u in het dagelijks leven ondersteunen om beter te kunnen horen. Door de koppeling met de smartphone zijn er verschillende functies mogelijk. Zo kunt u de telefoon gebruiken als een soort afstandsbediening voor uw hoortoestel. Om beter te kunnen horen, kunt u hiermee bijvoorbeeld het volume hoger zetten zodat u zelfs in een drukke ruimte nog prima een gesprek kunt verstaan.

De LiNX is lekker klein zodat het bijna niet zichtbaar is. Maar juist daarom bent u misschien toch bang dat u dit handige apparaat kwijtraakt. Met een speciale app op uw telefoon kunt u altijd het signaal van de hoortoestellen volgen. Via uw iPhone ziet u eenvoudig waar u de LiNX heeft gelaten. Dat is nog eens een innovatieve techniek!

Ontdek de handige functies van de LiNX hoortoestellen

Met de LiNX hoortoestellen kunt u gewoon muziek luisteren of handsfree bellen. Daar waar anderen met meerdere apparaten tegelijk werken, heeft u alleen aan de LiNX voldoende. Heeft u goede muziek op uw smartphone staan? Met een LiNX toestel speelt u de muziek gewoon af op uw eigen hoorapparaat. Het functioneert als het ware als een draadloos oordopje.

De LiNX hoortoestellen zijn ook ideaal voor in de auto. Doordat het apparaat is aangesloten op uw eigen telefoon kunt u op deze manier eenvoudig handsfree bellen. Geen gedoe meer met een aparte handsfree set. Want dankzij de LiNX heeft u deze functie altijd binnen handbereik. Zelfs als u soms moeite heeft om de navigatie goed te verstaan, heeft u nu een perfecte oplossing gevonden. Dankzij dit apparaat hoort u de stem gewoon via het toestel in uw oren. Zo gaat u nooit meer de verkeerde kant op.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van deze nieuwste generatie hoortoestellen? Maak dan een afspraak bij Struijk Audiciens. Laat u verrassen door alles wat met de LiNX toestellen kunt doen!

Maak een afspraak

  • Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk om een afspraak te maken.
Unable to locate Global Block