De ervaringen van onze klanten

Dagelijks hebben we bij Struijk Audiciens klanten op bezoek voor een hoortest, een nieuw gehoorapparaat of voor een controle. Benieuwd wat klanten van ons vinden en hoe ze onze service ervaren? Hieronder ziet u een aantal reacties van onze klanten:

Een vakman die je adviseert zonder commercieel opdringerig te zijn!

Jos van Dartel

Duidelijke uitleg, ik ben al jaren een tevreden klant, na beter horen, is dit op alle fronten een betere audicien!

J.W. Toonssen

Géén opdringerig gedoe, gewoon een behandeling die zich vooral onderscheidt door de uitstekende sfeer en vakkundigheid met aanbevelingen waarin de KLANT centraal staat.

J . Singor

Voorheen zat ik bij een keten. Omdat ik vond dat de begeleiding erg slecht was ben ik bij het aanschaffen van een 2e gehoorapparaat overgestapt naar Struijk Audiciens. Ik ben zeer tevreden, temeer omdat je echt het gevoel hebt dat er tijd wordt genomen en er serieus wordt omgegaan met jouw bevindingen over het hoortoestel in de uitprobeerperiode. Daarbij kun je al snel merken dat je met een vakman te maken hebt. Ik had ook niet het gevoel dat er hoortoestellen werden aangesmeerd omdat dit meer winst oplevert voor de audicien, dit in tegenstelling tot de grotere ketens, waarbij ik dit idee wel had.

Thea

Vakkundig en vriendelijk geholpen, o.a. door Auke. Mijn vrouw werkt(e) in de sector, haar oordeel : veel beter dan de gemiddelde audicien.

Gust Roets

Ik kan deze onafhankelijke audicien meer dan van harte aanbevelen. Een prettige ongedwongen en zeer klantvriendelijke sfeer, geeft je ook altijd het gevoel dat men blij is met jou als klant. De service is voortreffelijk en ik ben superblij met mijn audicien bij Struijk Auke.

John Dodde

Struijk Audiciens beoordelen?
Klik op uw specifieke vestiging om een recensie achter te laten in Google:

Den Bosch - Leerdam - Geldermalsen - Bergen op Zoom

Schrijf een review