De nieuwste generatie hoortoestellen is nu verkrijgbaar bij alle vestigingen van Struijk Audiciens en online via Struijk Online. Ontdek de wereld van geluid met de geavanceerde Phonak Lumity.
  • Helder, natuurlijk geluid
  • Waterbestendige uitvoering
  • Oplaadbaar
  • MyPhonak app op de smartphone
  • Beter verstaan in rust en rumoer door SmartSpeech™ Technology
  • Universele connectiviteit via Bluetooth (iOS en Android)
Phonak Paradise set

Hoor spraak uit alle richtingen

Image

Meer focus in rumoerige omgevingen

Image

Minder luisterinspanning

Image

Unieke kenmerken van de Phonak Lumity

Spraakverstaanbaarheid uit iedere richting

De Lumity van Phonak verbetert het spraakverstaan in lawaai door gebruik te maken van SmartSpeech™ Technology, een geavanceerd richtmicrofoonsysteem. Op drukke plaatsen is het nu gemakkelijker om sprekers in uw omgeving te horen zonder uw hoofd te hoeven draaien. U blijft zich meer bewust van omgevingssignalen om u heen, wat leidt tot een ruimer geluidsbeeld.

Verbinding met de myPhonak app

Via de gratis myPhonak app is jouw Phonak Paradise op ieder moment van de dag aan te passen aan jouw persoonlijke behoeften. Verder is bijvoorbeeld ook statusinformatie direct in te zien via de app (batterijstatus, draagtijd statistieken, etc.) Het enige wat je nodig hebt is een smartphone met Bluetooth.

Oplaadbaar

De Phonak Lumity is de eerste volledig oplaadbare productlijn van Phonak. Met het nieuwe en verbeterde technologie van onze hoortoestellen kunt u ze nu in slechts drie uur opladen. De oplaadbare hoortoestellen zijn beter voor u en het milieu.

Waterdicht (Audéo Life)

De eerste waterdichte, oplaadbare hoortoestel is nu beschikbaar voor u! Het toestel kan zonder enig risico tot een halve meter diep in zoet of zout water worden ondergedompeld.

Waarom kiezen voor de Phonak Lumity?

De intelligente technologie biedt verrassende verstaanbaarheid in moeilijke luisteromstandigheden. Oplaadbaar, waterdicht en draadloze connectiviteit zijn slechts enkele van de gemakken waarmee u uw nieuwe hoortoestellen gemakkelijker kunt gebruiken. In vergelijking met de vorige serie Phonak hoortoestellen, zijn deze makkelijker in gebruik en voorzien van de nieuwste technieken.
Image

Meer informatie of de Phonak Lumity uitproberen?

Kom langs bij een van onze vestigingen, neem contact met ons op of laat je gegevens achter via het formulier onderaan de pagina. Onze gediplomeerde, deskundige audiciens helpen u graag verder. U kunt ook de Phonak Audéo Lumity online bestellen via onze webshop Struijk Online!