Verbeterde functies Oticon Opn

Hoortoestelfabrikant Oticon heeft sinds kort een aantal nieuwe verbeteringen toegepast bij het hoortoestel Oticon Opn. Met deze verbeteringen wil Oticon een betere geluidservaring bieden voor mensen die lijden aan ernstig gehoorverlies.

Oticon Opn

Oticon Opn 2 en 3

Met de nieuwe toevoegingen Opn 2 en 3 bevat het portfolio van de Oticon Opn nu drie prestatieniveau's. Door een aanpasbereik van 105 dB HL kunnen mensen met zeer ernstig gehoorverlies meerdere speakers laten functioneren in rumoerige situaties. Een betere spraakverstaanbaarheid en een snellere ruisreductie zijn het gevolg.

De nieuwe Oticon apparaten zijn daarnaast voorzien van Braintechnologie. Deze technologie maakt het mogelijk om minder geluidsinspanning te creëren voor de hoortoestelgebruikers.

Oticon Opn OpenSound Navigator

Met de OpenSound Navigator is het mogelijk om ruis te verwijderen, zelf tussen gesprekken door. Gebruikers van het hoortoestel hoeven dus minder inspanning te leveren bij het luisteren naar geluiden en gesprekken.

Verbinding met het internet

De Oticon Opn apparaten zijn in staat om verbinding te maken met het internet met de Otion ON app. Hierdoor kunnen hoortoestelgebruikers apparaten in huis besturen via het hoortoestel. Enkele voorbeelden zijn een geluidsmelding in het hoortoestel wanneer de deurbel gaat, of een melding dat de lampen en de verwarming automatisch worden uitgeschakeld wanneer het huis verlaten wordt. De Oticon Opn maakt het dus makkelijker en veiliger.

Hoortoestel Oticon Opn

Interesse in de Oticon Opn

Interesse in de Oticon Opn? Neem contact op met Struijk Audiciens op voor meer informatie of vraag een hoortest aan.

Unable to locate Global Block