Stappenplan beter verstaan

Wordt uw gehoor minder? Struijk Audiciens is er om u te helpen de problemen aan te pakken. Zo kunt u weer zorgeloos genieten van uw dagelijkse bezigheden. U volgt hiervoor een stappenplan.

1. Erken uw gehoorverlies

Dit is niet altijd even makkelijk. U denkt soms dat een piep in uw oren maar tijdelijk is of dat het aan uw gesprekspartner ligt dat u hem niet goed kunt verstaan. Het kunnen tekenen zijn dat uw gehoor achteruit gaat. Herken de tekenen en grijp bijtijds in.

2. Wat is uw leeftijd?

Onder de 16 jaar is het verstandig dat u direct een audiologisch centrum raadpleegt. Tussen de 16 en de 67 jaar bent u van harte welkom om bij ons een hoortest te komen doen. Wel is het voor sommige verzekeraars nodig dat u een doorverwijzing krijgt van een erkende KNO arts. Bent u 68 jaar of ouder? Dan mag u altijd zonder doorverwijzing uw gehoor laten testen en uw hoortoestel laten aanpassen.

3. Doe de hoortest

In al onze vestigingen kunnen wij uw gehoor op een professionele manier testen. Hierover kunt u meer informatie vinden onder het kopje ‘Hoortest bij Struijk‘. We vertellen u er ook graag meer over in één van onze vestigingen. U kunt ook direct een afspraak maken via de website.

Maak een afspraak

4. De categorie wordt bepaald

Afhankelijk van hoe goed uw gehoor is, valt u in één van vijf categorieën. Aan de hand daarvan kan uw hoortoestel en uw vergoeding bepaald worden.

5. Kies een hoortoestel

We maken samen met u een keuze voor het juiste hoortoestel.

6. De proefperiode begint

Hierin kunt u kennis maken met uw hoortoestel en heeft u de tijd om te wennen. Uw audicien kijkt vervolgens wat er aangepast kan worden aan uw voorkeuren.

7. De uiteindelijke keuze

Na de proefperiode weet u wat het best werkt voor u. Wij helpen u met het maken van die keuze en handelen alles af met uw zorgverzekeraar.

Afspraak maken bij Struijk Audiciens?