Hoorproblemen

Soorten gehoorproblemen

Wij zijn er voor u om al uw vragen te beantwoorden die u heeft over uw gehoorverlies. Zo kan het zijn dat u een diagnose heeft gekregen van een KNO arts of een AC en dat u hier vragen heeft. U bent altijd van harte welkom in één van onze vestigingen. We zullen voor u vast veelvoorkomende problemen benoemen. Bekijk de velden hieronder voor de meest voorkomende gehoorproblemen

Ouderdomsslechthorendheid

Naarmate men ouder wordt, gaat het gehoor achteruit. Merkt u dat u de televisie minder goed hoort of dat u sommige gesprekken niet meer kunt volgen? Kom dan eens langs bij de Struijk Audiciens en laat u gehoor testen. Wij hebben de meest geavanceerde hoorapparaten en andere hulpmiddelen om u weer vooruit te helpen.

Ziekten of andere oorzaken van slechthorendheid

Er zijn ziektes die slechthorendheid kunnen veroorzaken. Om u hier een beeld van te geven, volgt nu een uitleg over de meest voorkomende ziektes.

Tinnitus – Oorsuizen

Kent u dat, een pieptoon horen in uw oor? Vaak verdwijnt die na een paar seconden, maar niet bij iedereen. Sommige mensen horen constant in een bepaalde mate gezoem, gerinkel en gefluit in hun oren. Dit wordt Tinnitus genoemd. Een vaste oorzaak voor Tinnitus is er niet, maar het veroorzaakt vaak wel slechthorendheid. Jongeren hebben er tegenwoordig steeds meer last van, doordat zij regelmatig worden blootgesteld aan harde muziek. Ze gaan naar concerten of festivals en de pieptoon verdwijnt niet meer uit hun oren. In het ergste geval gaat die nooit meer weg.

Uw Struijk Audiciens raden dan ook alle jongeren, maar ook ouderen, aan om gehoorbescherming te dragen als ze worden blootgesteld aan harde muziek. Laat u adviseren over de mogelijkheden, lees meer op onze website of kijk eens bij gehoorbescherming voor meer informatie.

Vraag over gehoorproblemen?

Wij vertellen u in één van onze vestigingen graag meer over de verschillende soorten gehoorverlies. Hier staan onze medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bel ons
Ook kunt u op bellen naar één van onze vestigingen:
Vestiging Den Bosch:
(073) 612 64 48

Vestiging Geldermalsen:
(0345) 57 06 75

Vestiging Leerdam:
(0345) 342 130