Gehoorbescherming voor ontspanning

Slapen, lezen en ontspannen

Waardeer de kleine dingen in het leven die u rust en ontspanning brengen. Ga eens een goed boek lezen in op een stoel in de tuin, of beter nog: in een hangmat. Om optimaal te kunnen genieten van uw ontspanning, doet u er goed aan oordoppen aan te schaffen. Hiermee worden omgevingsgeluiden gefilterd zodat u alle aandacht kunt hebben voor uw boek. Ook wanneer uw buren een barbecue hebben of ze hebben vrienden over de vloer, kunt u onbezorgd blijven genieten van uw rust.

Daarnaast is het belangrijk dat u goed slaapt. Ook wanneer u gaat slapen, kunt u met de siliconen oordoppen van Struijk Audiciens ongestoord genieten van uw nachtrust. Dankzij het extra zachte materiaal dat hiervoor gebruikt is, hebt u er geen last van als u op uw oor ligt. Zo kunt u zonder zorgen aan uw welverdiende nachtrust beginnen.

De medewerkers van Struijk Audiciens adviseren u graag over de mogelijkheden van oordoppen die u draagt voor uw ontspanning. U krijgt advies op maat, zodat u zeker weet dat de oordoppen u bieden waar u naar op zoek bent. Voor oordoppen voor ontspanning kunt u kiezen uit standaard oordoppen en oordopjes op maat.

Standaard Oordoppen

Wanneer u voor het eerst bij Struijk Audiciens komt voor oordoppen adviseren wij altijd standaard oordoppen van Noizezz. Met deze oordoppen kunt u testen of de dopjes de oren goed afsluiten. Wanneer dit het geval is heeft u aan standaard oordoppen genoeg.

Eigenschappen van Noizezz Purple Mild:
- Veilig, steken niet uit het oor.
- Geen afgesloten gevoel in het oor.
- Filter kleur: paars
- Demping: tot 17 dB
- Gewicht: +/- 0,25 gr

De Noizezz Purple Mild oordoppen worden standaard geleverd met 4 maten S, M, L en XL in de verpakking en een setje filters. Op deze manier zit er altijd de juiste maat in de verpakking.

Oordoppen op maat

Wanneer standaard oordoppen niet goed functioneren adviseren wij oordoppen op maat. Hiervoor meten wij in één van onze vestigingen volledige oordoppen op maat aan.

Oordoppen voor het ontspannen?

Vraag nu aan bij Struijk Audiciens.