Dokters van Morgen over gehoor en hoortoestellen

Dinsdag 29 oktober om 21:25 uur AVROTROS

De zesde uitzending van het AVROTROS programma ‘Dokters van Morgen’ op dinsdag 29 oktober om 21:25 uur staat volledig in het teken van gehoor. De nieuwste trends over hoorapparaten worden in het programma besproken door Antoinette Hertsenberg.

Innovatief hoortoestel

In de uitzending speelt het interactieve hoortoestel een belangrijke rol. Het feit dat dit product ook als stappenteller of als vertaler kan worden ingezet maakt dit een bijzonder item. Het is de allereerste keer dat een hoortoestel zo prominent op nationale televisie wordt besproken.

Ervaringen en Bevindingen

Tijdens de uitzending hoort u twee ‘bekende Nederlanders’ vertellen over hun ervaringen met zo’n type hoortoestel. Antoinette Hertsenberg praat in de uitzending onder andere met Kim Feenstra en Michael Graste over hun belevenissen mét, maar vooral ook dankzíj een gehoortoestel dat beschikt over Artificial Intelligence.

Ook wordt de jonge Guus, van net één jaar, die doof is geboren gevolgd. Hij krijgt een implantaat in zijn hersenen waarmee hij hopelijk over een paar jaar wat kan horen en kan leren praten. Het is één van de voorbeelden waarin Nederland koploper is als het gaat om innovatieve behandelingen bij kinderen met gehoorproblemen.

Vertel mij meer

Bent u naar aanleiding van de uitzending geïnteresseerd in één van de oplossingen? Nu alvast meer weten? Kom dan vrijblijvend langs bij Struijk Audiciens. Wij vertellen u graag over de vele mogelijkheden.

Contact opnemen met Struijk Audiciens?

Wilt u graag een afspraak maken of een vraag stellen? Dat kan heel eenvoudig online. Graag ontvangen wij onderstaande gegevens van u. Op deze manier kunnen wij u benaderen voor een afspraak. Nadat u het formulier heeft ingevuld en verzonden, bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Rudi Struijk

Direct contact?

U kunt bellen naar een Struijk Audiciens-vestiging bij u in de buurt. Onze kundige medewerkers staan voor u klaar om u vriendelijk te woord te staan.

Vestiging Amersfoort
(033) 47281 83
Vestiging Bergen op Zoom
(0164) 245 264
Vestiging Breda
(076) 870 0066
Vestiging Den Bosch:
(073) 612 64 48

Vestiging Geldermalsen:
(0345) 57 06 75

Vestiging Leerdam:
(0345) 342 130
Vestiging Sneek:
(0515) 460 480 

Unable to locate Global Block